Onderzoeken, begrijpen en doorbreken

Op weg naar een nieuw evenwicht en hernieuwde verbinding

Investering


Tarieven 2022

Tarieven verschillen al naar gelang de duur van het consult (60, 90 of 120 min). De duur van het consult wordt van tevoren, evenals het aantal personen die aan het consult deelnemen, in onderling overleg afgesproken. Neem gerust contact op met Floor Mans voor meer informatie.


Vergoedingen

De nota’s betreffende relatietherapie kunnen gesplitst worden, zodat beide partners bij de zorgverzekeraar kunnen declareren. Per zorgverzekeraar verschilt de hoogte van de vergoeding. Vanuit de basisverzekering is er geen vergoeding, voor de overige zorgverzekeraars is er bij een aanvullend pakket een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. De therapie valt onder complementaire zorg, psychosociale hulpverlening/alternatieve geneeswijzen, check deze link voor meer informatie of informeer naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar. U kunt declareren onder mijn AGB-code/zorgverlenersnummer: 94009736.

Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur van tevoren verzet of geannuleerd worden. Is dit niet het geval dan worden de kosten voor het consult in rekening gebracht.

Bekijk reacties Neem contact op