Onderzoeken, begrijpen en doorbreken

Op weg naar een nieuw evenwicht en hernieuwde verbinding

Reacties

Soms ontglip je elkaar in een relatie, ongewild. Dan kom je er samen niet meer uit. En wat ben je dan blij met mensen zoals Floor. Met geduld en inzicht, met empathie en een goed oog voor wat er werkelijk speelt heeft ze ons geleerd wat we samen kunnen doen om weer een goede relatie met elkaar te krijgen. Daar kunnen we haar niet genoeg voor bedanken. Liesbeth en Jan.

Floor is direct, ze draait er niet omheen, dit kan best confronterend zijn, maar ook zeer verhelderend. Ik beleefde haar als doortastend, iemand die ‘de dingen’ snel te pakken krijgt. Ik heb hierdoor de kern van mijn probleem te pakken en heb daardoor weer het gevoel dat ik zuurstof krijg, dat ik kan ademen. Weinand.

We hadden nooit verwacht dat onze interactiepatronen zo terug te voeren waren naar ons verleden en ons gezinnen van herkomst. Nu we de linken zien en begrijpen van elkaar waarom we op een bepaalde manier reageren en wat er dan wordt geraakt, is de angel er eigenlijk wel uit. Liesbeth en Peter.

Ik durfde bijna niet eens meer de straat op, had allerlei angsten, EMDR bij Floor heeft mij zoveel geholpen. Ik heb echt het gevoel dat ik een tweede kans in het leven heb gekregen. Ik kan weer genieten. Liefs Nanda.

Ik was bang dat het zweverig zou zijn, dat bleek absoluut niet het geval. De therapie geeft inzicht en is praktisch toepasbaar. Verder zorgde de humor van Floor ervoor dat ik mijn masker af heb durven zetten. Ik sta nu meer open voor contact, ben minder rigide en perfectionistisch geworden. Groet van Martin.

De relatietherapie heeft ons veel goed gedaan. Het was hard werken en erg spannend, maar de crisis die we hadden heeft er nu uiteindelijk juist voor gezorgd dat we op een veel dieper niveau contact met elkaar ervaren. Jantien en Edward.

We zijn weer veel meer ‘geliefden’ geworden. We waren eigenlijk alleen nog maar ouders, een soort bedrijf wat draaide als een geoliede machine, maar we waren elkaar helemaal kwijt geraakt. Erik en Pauline.

Door de individuele therapie bij Floor heb ik ontdekt wat ik wel en niet wilde in mijn werk en in mijn leven. Ik heb knopen durven doorhakken en ben mijn leven nu aan het vormgeven zoals ‘ik’ het wil. Anna.

Floor is onpartijdig en veroordeelt niet. Verder is ze warm, open en vriendelijk. We hebben eigenlijk ook wel een hoop gelachen met haar, ze heeft humor. Dit gaf ons zoveel vertrouwen dat Floor als een soort gemeenschappelijke vriendin is gaan voelen. Stefan en Marieke.