Onderzoeken, begrijpen en doorbreken

Op weg naar een nieuw evenwicht en hernieuwde verbinding

Over Floor Mans

Hallo, ik ben Floor Mans. Mijn reis begon met het studeren van Pedagogiek in het bruisende Amsterdam, gevolgd door de opleiding Geestelijke Gezondheidszorg.

Met passie en toewijding heb ik mij verder gespecialiseerd in Relatie- en Gezinstherapie en ben als zodanig geregistreerd in het BCZ-register (Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Ook ben ik opgeleid tot EMDR master Practitioner, in Brainspotting en Non-Duale therapie


Werkervaring

Al meer dan twee decennia ben ik werkzaam als therapeut, wat een heel avontuur is geweest. Mijn reis begon als systeemtherapeut bij Triversum in het prachtige Alkmaar, een centrum voor kinder- en jeugd psychiatrie. Daarna bracht mijn pad me naar het Centrum Persoonlijkheidsstoornissen Jelgersma in Oegstgeest, en verder naar Novarum in Amstelveen, gespecialiseerd in eetstoornissen. Ook heb ik als praktijkondersteuner bij een huisartsenpraktijk gewerkt.

Mijn gevarieerde ervaring en expertise gebruik ik met veel enthousiasme en creativiteit om maatwerk te bieden aan mijn cliënten, want elk individu en elk stel heeft een uniek verhaal.


Samenwerking:

Ik overleg met collega’s en verwijzers voor een goede behandeling van mijn cliënten en verwijs, indien nodig, ook door.


Verenigingen/koepelorganisaties:


Overige:

  • BTW ID: NL002085480B59
  • KvK-nummer: 68353839
  • Netwerkpartner bij hulpnaongeval.nl

Beroepscode:

Ik werk volgens de richtlijnen van de beroepscode van bovenstaande verenigingen, gebaseerd op integriteit, respect, verantwoordelijkheid en deskundigheid. Bij klachten kan een daarvoor aangestelde commissie toetsen of een behandelaar zich aan de richtlijnen heeft gehouden.

Bekijk reacties Neem contact op