Onderzoeken, begrijpen en doorbreken

Op weg naar een nieuw evenwicht en hernieuwde verbinding

Over Floor Mans

Mijn naam is Floor Mans. Ik studeerde Pedagogiek in Amsterdam, gevolgd door de opleiding Geestelijke Gezondheidszorg. Hierna heb ik mij via de ISSOOH gespecialiseerd tot Relatie- en Gezinstherapeut en ben als zodanig geregistreerd in het BCZ-register (Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Verder ben ik opgeleid tot EMDR master Practitioner en Non-Duaal coach/therapeut.


Werkervaring

Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam als therapeut. Ik werkte als systeemtherapeut bij Triversum in Alkmaar, een centrum voor kinder- en jeugd psychiatrie, bij het Centrum Persoonlijkheidsstoornissen Jelgersma in Oegstgeest, bij Novarum in Amstelveen, een centrum voor eetstoornissen, en als praktijkondersteuner bij een huisartsenpraktijk. Deze kennis en expertise gebruik ik eclectisch in de behandeling van mijn cliënten om zo maatwerk te kunnen leveren, want ieder persoon/stel is anders. Cliënten voelen zich uiteindelijk weer prettiger in hun leven en/of relatie, wat direct invloed heeft op belangrijke anderen om hen heen, zoals hun kinderen.


Samenwerking:

Ik overleg met collega’s en verwijzers voor een goede behandeling van mijn cliënten en verwijs, indien nodig, ook door.


Verenigingen/koepelorganisaties:


Overige:

  • BTW ID: NL002085480B59
  • KvK-nummer: 68353839
  • Netwerkpartner bij hulpnaongeval.nl

Beroepscode:

Ik werk volgens de richtlijnen van de beroepscode van bovenstaande verenigingen, gebaseerd op integriteit, respect, verantwoordelijkheid en deskundigheid. Bij klachten kan een daarvoor aangestelde commissie toetsen of een behandelaar zich aan de richtlijnen heeft gehouden.

Bekijk reacties Neem contact op