Onderzoeken, begrijpen en doorbreken

Op weg naar een nieuw evenwicht en hernieuwde verbinding

Over Floor Mans

Hallo, ik ben Floor Mans. Ik studeerde Pedagogiek in het Amsterdam, gevolgd door de opleiding Geestelijke Gezondheidszorg.
Met passie en toewijding heb ik mij daarna verder gespecialiseerd in Relatie- en Gezinstherapie en ben als zodanig geregistreerd in het BCZ-register (Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Ook ben ik opgeleid tot EMDR master Practitioner, in Brainspotting en Non-Duale therapie.


Werkervaring

Al vijfentwintig jaar ben ik werkzaam als therapeut.
Ruim tien jaar werkte ik op een groepstherapeutische setting bij het Centrum Persoonlijkheidsstoornissen Jelgersma in Oegstgeest, en verder bij Novarum in Amstelveen, gespecialiseerd in eetstoornissen. Ook heb ik als praktijkondersteuner bij een huisartsenpraktijk gewerkt.
Sinds vijftien jaar ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk, waarin ik mijn behandelmethoden steeds verder uitbreid via bijscholing en trainingen.

Mijn gevarieerde ervaring en expertise gebruik ik met veel enthousiasme en creativiteit om maatwerk te bieden aan mijn cliënten, want elk individu en elk stel heeft een uniek verhaal.


Samenwerking:

Ik overleg met collega’s en verwijzers voor een goede behandeling van mijn cliënten en verwijs, indien nodig, ook door.


Verenigingen/koepelorganisaties:


Overige:

  • BTW ID: NL002085480B59
  • KvK-nummer: 68353839
  • Netwerkpartner bij hulpnaongeval.nl

Beroepscode:

Ik werk volgens de richtlijnen van de beroepscode van bovenstaande verenigingen, gebaseerd op integriteit, respect, verantwoordelijkheid en deskundigheid. Bij klachten kan een daarvoor aangestelde commissie toetsen of een behandelaar zich aan de richtlijnen heeft gehouden.

Bekijk reacties Neem contact op